Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncernen får direktør for energi, havne og projektlast

Fredag 28. januar 2022 kl: 10:02
Af: Redaktionen

Transportkoncernen får direktør for energi, havne og projektlast
Blue Water-koncernens topledelse består nu af Dan Nissen, COO, Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Thomas Bek, COO og Flemming Busch, CFO. (Foto: Blue Water)

Blue Water Shipping, der har hovedsæde i Esbjerg og aktiviteter i en lang række lande verden over, har udvidet koncernens topledelse fra tre til fire medlemmer. Udvidelsen sker som en konsekvens af øget forretningsomfang og i tråd med eksekvering af koncernens vækststrategi

Nyt medlem bliver Thomas Bek, der forfremmes fra Global Director for Energy & Projects til COO for Energy, Ports & Projects Divisionen


Nuværende COO Dan Nissen får ansvaret for Road, Sea & Air Divisionen, der omfatter transport og logistik af industrigods, forbrugsvarer, fødevarer med mere.


- Med den nye sammensætning vil vi i topledelsen i højere grad kunne sikre, at alle dele af vores meget alsidige forretning udvikler sig mest optimalt. En af vores kerneværdier er at være tæt på kunderne og markederne, så vi kan levere - og udvikle - de bedste og meste effektive transport- og logistikløsninger, der passer netop til de enkelte kunder behov. Det skal fortsat være vores fokus, siger Blue Water Shipping's CEO Søren Nørgaard Thomsen.


Thomas Bek tager med udnævnelsen endnu et skridt opad i sin karriere hos Blue Water, hvor han startede for 25 år siden, da han blev ansat som trainee. Siden han blev udlært, har han arbejdet inden for olie og energi - blandt andet med udstationeringer til Aserbajdsjan og USA. De seneste år med det overordnede ansvar for Energy og Projects, der opererer inden for olie, gas, minedrift, vind samt andre grønne energiformer.


- Jeg glæder mig til - sammen med den øvrige direktion - at fortsætte med den udvikling, vi har oplevet de seneste år inden for projekttransporter, som er blevet en essentiel del af Blue Waters forretning. Vi har i dag en stærk position i markedet på grund af eksekveringen af en række større projekter, og vi ønsker de kommende år at styrke positionen gennem nye aktiviteter og lokationer, siger Thomas Bek.

 
God positiv udvikling
I Road, Sea & Air Divisionen vil der ligeledes være fuld fokus på at levere kundetilpassede og effektive løsninger.


- Vi har de seneste år set en meget god positiv udvikling, som inkluderer øgede aktiviteter, en bredere palette af serviceydelser og forbedret indtjening, og vi arbejder videre med samme stærke momentum, hvor vores dygtige speditører i dagligdagen håndterer kundernes alsidige transportbehov effektivt og sikkert, siger COO Dan Nissen.


Blue Water Shipping har hovedsæde i Esbjerg, hvor firmaet blev grundlagt for knap 50 år siden. I dag er der omkring 1.750 ansatte på godt 60 kontorer i verden. Koncernens topledelse består af Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Flemming Busch, CFO, Dan Nissen COO, Thomas Bek, COO.


Blue Water Shipping's forretning er delt i to divisioner:
  • Road, Sea & Air, der omfatter forretningsområderne: Road, Sea & Air, Reefer Sea & Air, Marine Logistics samt North Altantic.
  • Energy, Ports & Projects, der omfatter forretningsområderne; Energy & Projects, Renewables samt Port Services.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst