Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Maritime uddannelse er blevet godkendt

Torsdag 11. november 2021 kl: 12:03
Share  


Af: Redaktionen

Den maritime uddannelse - Danish Shipping Education - er blevet officielt niveaugodkendt og kan nu sidestilles med offentlige uddannelser af samme længde. Dermed kan den bruges til at søge videre ind på uddannelser i andre lande i Europa. Den officielle godkendelse er et eksempel på, at organisationen Danske Rederier er mere end en branche- og arbejdsgiverorganisation for dansk skibsfart

Danske Rederier driver uddannelsen Danish Shipping Education, der er en uddannelse for spirende shippingtalenter. Danmarks Akkrediteringsinstitution har nu godkendt Danish Shipping Education til niveau 5 i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring, så uddannelsen har fået en mere officiel blåstempling.


Det betyder, at uddannelsen kan sidestilles med en offentlig erhvervsakademiuddannelse, og at man kan bruge sit uddannelsesbevis til at læse videre andre steder i Europa.


- Vi har uddannet trainees siden 2012, men de senere år har vi været i gang med en modernisering og professionalisering af uddannelsen med det klare mål at blive niveaugodkendt. Det er vi meget stolte af, og det vil gavne vores studerende, som får et mere officielt bevis på deres kunnen, siger Anne Windfeldt Trolle, der er direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier. 
 

Danish Shipping Education har selv søgt om at blive niveaugodkendt og er blevet godkendt på højest mulige niveau, inden man når bachelorgraden.


Mange af de studerende på uddannelsen er udenlandske trainees, og de kan få stor gavn af, at de nu får et mere officielt bevis med fra uddannelsen.


- Vi er en international branche, hvor folk rykker rundt mellem rederier og kontorer i hele verden. I første omgang giver uddannelsesbeviset nu mulighed for at læse videre i Europa, og vi arbejder benhårdt på at gøre det adgangsgivende til uddannelser i hele verden, siger Anne Windfeldt Trolle.


I øjeblikket er 49 shipping trainees i gang med uddannelsen. De er de første, som har taget hul på den opdaterede udgave af uddannelsen, hvor fag som ”Energy and Fuel” om bunkring af brændstoffer og ”Logistics and Supply Chain Management" om forsyningskæderne mellem skibe og land er på skemaet.


De vil også blive de første, som får det mere adgangsgivende eksamensbevis med fra uddannelsen.


Alle undervisere på Danish Shipping Education er eksterne eksperter fra shippingbranchen og uddannelsesverdenen.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Trafikbetjeningen til og fra Bornholm skal analyseres
- Bæredygtighedsbundlinjen fylder mere
- Færgerederi vil sejle flere gange mellem Odden og Ebeltoft
- Fuld kaptajn blev tilbageholdt i Fredericia Havn
- Per Christensen har trukket sig som formand for 3F
- Norsk fragtskib kom i havsnød og sank ud for Gilleleje
- Antallet af kidnapninger i Guineabugten er faldende
- Handelsgymnasie åbner ny shippinglinje
- Gods mellem Grønland og Danmark skal gå via havnen i Aarhus
- Lasse Frimand Jensen er ny bestyrelsesformand i Port of Aalborg
- Foderstofvirksomhed på Mors bygger pakhuse i Limfjordshavn
- Østjyllands største havn melder om fremgang på alle områder

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst