Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Myndighedscenter skal sikre ordentlige arbejdsforhold ved tunnelbyggeri

Mandag 16. august 2021 kl: 13:45
Af: Redaktionen

S-Regeringen og Femern A/S har aftalt at oprette et lokalt myndighedscenter ved Femern-byggeriet, som skal sikre trygge og ordentlige arbejdsvilkår for de danske og udenlandske arbejdstagere, der er beskæftiget med arbejdet med at etablere den faste forbindelse over Femern Bælt

Oprettelsen af det lokale myndighedscenter sker på baggrund af blandt andet en sag om manglende arbejdstilladelser hos 28 russiske søfolk på to slæbebåde, der var beskæftiget på Femern-byggeriet. Der har været drøftelser med Femern A/S om, hvordan tilsynet med anlægsarbejdet kan styrkes og være med til at sikre et godt arbejdsmiljø.


Det nye myndighedscenter, der etableres tæt ved tunnelbyggeriet ved Rødby Havn, skal være med til at sikre trygge arbejdsvilkår og ordentlige forhold for de ansatte på byggeriet, og at anlægsarbejdet foregår inden for lovgivningens rammer.


- Som beskæftigelsesminister har jeg selvfølgelig et skarpt fokus på retfærdige og trygge arbejdsvilkår. Derfor er jeg meget glad for, at der nu etableres et lokalt myndighedscenter ved Femern-byggeriet i Rødbyhavn, hvor Arbejdstilsynet og andre relevante myndigheder vil have mulighed for at sikre trygge arbejdsforhold for arbejderne på byggeriet, siger beskæftigelses- og ligestillingsminister Peter Hummelgaard (S) og fortsætter:


- Derudover er jeg stolt over at være med til at sætte et nødvendigt fokus på arbejdsmiljøet på større infrastrukturprojekter, hvor mange både danske og udenlandske er beskæftiget.


Arbejdet med at anlægge tunnellen har løbende betydet, at stadig flere danske og udenlandske arbejdere er ansat på byggepladsen i Rødbyhavn.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst