Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik får ny direktør

Onsdag 19. maj 2021 kl: 09:53
Af: Redaktionen

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik - Marlog - skal have ny direktør. De tidligere regionale klynger er smeltet sammen til én, og kursen er sat mod fremtiden. Fra 1. august skal Sverre Vincent Lenbroch, der kommer fra en stilling som digitaliseringschef hos videnscentret ITD Logtech Hub under transportorganisationen iTD, styre Marlog

Klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik får ny direktør
Sverre Vincent Lenbroch.
- Vi har fundet den helt rigtige til jobbet, siger bestyrelsesformand i Marlog Peder Gellert Pedersen, der fremhæver, at Sverre Vincent Lenbroch kommer med stærke kompetencer inden for logistikområdet og samtidig har beskæftiget sig med innovation og digitalisering. 


- Vi glæder os til sammen med ham at fortsætte MARLOG’s gode arbejde med at styrke Danmark som et kraftcenter for hele logistikkæden og den maritime branche, siger Peder Gellert Pedersen.


Da Marlog i slutningen af 2020 blev sat i søen som ny national klyngeorganisation for de maritime erhverv og logistikbranchen, blev Mikkel Navarro Hansen udnævnt som direktør. Han fik ansvar for at flette de tre tidligere regionale maritime klynger sammen med Transportens Innovationsnetværk og World Careers for at forene organisationernes kræfter og kompetencer, så de til sammen udgør en stærk national klyngeorganisation - til gavn for virksomheder i hele landet. 


Arbejdet med at bygge bro mellem viden og virksomheder og styrke innovationen er i fuld gang på kontorerne i Frederikshavn, Esbjerg, Svendborg, København og Rønne. Og derfor har Mikkel Navarro Hansen selv besluttet, at tiden er kommet til et vagtskifte.


- Her er det på sin plads med en kæmpe tak til Mikkel, siger Peder Gellert Pedersen og fortsætter:


- Han har gjort en stor indsats i forbindelse med sammenlægningen af de gamle klynger og med at få Marlog sendt godt og sikkert af sted på rejsen.


Den nye direktør vil ikke blive tilknyttet et fast kontor, men får arbejdssted på samtlige kontorer rundt i landet, hvor han kommer til at fordele sin tid ligeligt efter behov. Det har bestyrelsen fundet vigtigt i forhold til at samle organisationen og styrke relationen til medlemmerne og samarbejdspartnere på tværs af landet, forklarer Peder Gellert Pedersen.


Selv glæder 51-årige Sverre Vincent Lenbroch sig til at blive en del af Marlog.


- Jeg glæder mig til at styrke logistikindsatsen i Marlog. Sammen med mine nye kolleger i Marlog, som jo besidder stærke kompetencer og viden om Det Blå Danmark, ser jeg frem til at sætte turbo på den grønne omstilling og digitalisering i den maritime branche og hele transportkæden. Sektorer som er en vigtig erhvervsmæssig styrkeposition i Danmark, siger Sverre Vincent Lenbroch.


Om Marlog:
  • Marlog - Maritime & Logistics Innovation Denmark, er Danmarks officielle klyngesekretariat for det maritime og logistik
  • Marlog arbejder for at styrke Det Blå Danmark og hele transportkæden gennem innovation, transformation og kompetenceudvikling
  • Marlog understøtter virksomhedernes grønne omstilling, digitalisering og adgang til kompetente medarbejdere
  • Marlog skaber værdi ved at dele viden, facilitere netværk og tage initiativ til nye samarbejder på tværs af erhvervet og relevante sektorer.
  • Marlog blev etableret i 2020 og organiseret som en forening med hub i København, Svendborg, Esbjerg, Frederikshavn og Rønne
  • Marlog har over 25 ansatte og er guldcertificeret i henhold til EU's fælles klyngeinitiativ ECEI




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst