Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportmesse åbner portene til tung transport for flere hundrede lærlinge

Tirsdag 26. februar 2019 kl: 11:41
Af: Redaktionen

Landes lærlinge skal have et indblik i den verden, der venter dem efter læretiden. Derfor arrangerer transportmessen i Messecenter Herning i samarbejde med en række udstillere guidede ture rundt på Transport 2019 i dagene 21. - 23. marts, så landets lærlinge kan få et indtryk af, hvilke jobmuligheder der findes i den tungere del af transportbranchen

- På Transport 2019 kan mekanikerlærlingene for første gang få et indtryk af mulighederne som tungvognsmekaniker. At tilslutningen er blevet så massiv, fortæller os jo bare, at vi har fat i noget rigtigt. Vi har faktisk åbnet op for programmet i hele to dage for at imødekomme efterspørgslen, siger Nikolaj Jørgensen, der er projektleder i MCH A/S. som sammen med en række organisationer på transportområdet arrangerer transportmessen.


På programmet er blandt andet besøg på standene hos Scania, Volvo, MAN, Transportens Innovationsnetværk og Besko. Efter de guidede ture har lærlingene mulighed for at gå rundt på messen, hvor de blandt meget andet kan opleve en hal fyldt med leverandører til værkstedsbranchen.
 

- Vi har 21 værksteder fordelt over hele landet, og der er rigtig mange spændende karriere- og udviklingsmuligheder i Volvo/Renault-netværket - dem glæder vi os meget til at præsentere de unge mennesker for på Transport 2019. Vi ser frem til at byde dem velkommen og vise dem rundt i hal E, siger Helle Hessel, der er markedskommunikationschef hos Volvo Danmark.
 

Hos Besko, der leverer reservedele og værktøj til både bus- og lastvognsværksteder, bakker man også op om arrangementet og bruger gerne tid på fremtidens ansatte i transportbranchen.
 

- Vi har hos os Besko Akademi, og idéen med det er at være med til at styrke uddannelsessystemet for tungvognsmekanikere og gøre branchen mere attraktiv. Vi ønsker blandt andet at være med til at få flere unge til at vælge en uddannelse i den tunge transportsektor - og ikke mindst at fastholde dem, når de er uddannede. Vi glæder os til på messen at fortælle lærlingene om mulighederne for kurser og efteruddannelse i branchen og vise dem demoer af forskelligt træningsmateriel, siger marketingchef i Besko, Søren Fredslund.

 
På nuværende tidspunkt er over 200 mekanikerlærlinge tilmeldt de guidede ture. Men man forventer, at endnu flere lærlinge og elever vil kigge forbi Transport 2019. På den seneste messe i 2017 besøgte 2.250 lærlinge, studerende og elever messen. Derudover var der 1.813 besøgende fra diverse værksteder.
 

Transport 2019 gennemføres 21.-23. marts i MCH Messecenter Herning. Transport 2019 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med ATL - Transportens arbejdsgivere, AutoBranchen Danmark, Dansk PersonTransport, Danske Speditører, De Danske Bilimportører, DI Transport, DTL - Danske Vognmænd, Foreningen af Vognimportører i Danmark, ITD og 3F Transportgruppen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst