29-årig fik frarøvet telefon og ur under pirattaxi-tur

Torsdag 2. maj 2024 kl: 10:46
Af: Redaktionen

En 29-årig mand blev tirsdag aften frarøvet flere værdigenstande, da han ville tage en pirat-taxi hjem fra en bytur. Det oplyser Østjyllands Politi

Onsdag formiddag kontaktede han politiet og fortalte, at han aftenen før havde været i byen i Aarhus. Da han skulle hjem, var han gået ned for enden af Åboulevarden, hvor der sammen med de andre taxi'er holdt en bil, han troede var en taxi. Den 29-årige satte sig ind i bilen, som dog - lidt atypisk for en taxi - havde en passager siddende på forsædet også. Chaufføren forklarede, at det var hans kammerat, og at han lige kørte med.


Da de nåede til Finlandsgade svingede bilen ifølge den 29-åriges forklaring pludseligt ind til siden, og de to mænd gik ud af bilen og hen til bildøren, hvor han sad og hev ham ud af bilen. De to mænd kommanderede den 29-årige til at udlevere alle sine værdigenstande og kørte herefter fra stedet. Østjyllands Politi undersøger nu sagen.


Østjyllands Politi opfordrer endnu en gang til, at man lader være med at benytte pirattaxi'er:


"Tag en rigtig taxi, offentlig transport eller få nogen, du kender, til at hente dig. Få lavet en aftale på forhånd, så du ved, hvordan du kommer hjem. Skal du med taxi, og er der noget mærkeligt ved taxi'en, eller er du ikke helt sikker på, om det er en rigtig taxi, så vent og tag den næste. Så undgår du at blive fristet af et billigt lift, når du har fået lidt alkohol indenbords"




 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.