Finsk dækproducent opnår ISO-certificering i Nordamerika

Torsdag 2. juli 2020 kl: 21:06
Af: Redaktionen

Nokian Tyres’ nye fabrik i Dayton i USA har opnået ISO 9001-certificering. Certificeringen kræver, at virksomheder opfylder specifikke krav til kvalitetsstyringssystemer og understreger virksomhedens bestræbelser efter topkvalitet

Nokian Tyres annoncerede Dayton som stedet for dets nordamerikanske fabrik i maj 2017. Virksomhedens produktionseksperter begyndte straks at udarbejde strenge kvalitetsstyringsstandarder, der sigter mod at fremstille sikre, bæredygtige dæk i overensstemmelse med de detaljerede processer og politikker, der var gældende for virksomhedens to andre produktionsfaciliteter i Nokia i Finland og i Vsevolozhsk i Rusland. 


Certificeringen blev opnået mindre end seks måneder efter åbningen.
- Vi er beæret over at modtage ros for vores kvalitetssystem. Selvom fabrikken kun har været i drift i nogle måneder, blev kvalitetsprocessen beskrevet som var det en langt mere erfaren fabrik, siger Teppo Huovila, VP, kvalitet og bæredygtighed hos Nokian Tyres.


Den intense ISO 9001-certificeringsproces inkluderer revisioner fra et uafhængigt, eksternt certificeringsorgan og af internt personale, der er uddannet i processen. Alle de tre globale Nokian Tyres fabrikker er nu ISO 9001-certificeret.


Virksomheden gør sig klar til, i de kommende måneder, at introducere nye produkter på de nordamerikanske markeder.


  • Nokian Tyres udvikler og producerer dæk til personbiler, lastbiler og tunge maskiner
  • I 2019 var selskabets nettoomsætning på 1,6 milliarder euro
  • Nokian Tyres beskæftigede ca. 4.700 mennesker. Nokian Tyres er noteret på Nasdaq i Helsinki




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.