Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler

Onsdag 20. maj 2020 kl: 13:13
Af: Redaktionen

Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler

Den officielle præsentation af nye Iveco S-WAY R-racerlastbiler til team Hahn Racing og team Schwabentruck fandt sted på Iveco’s testbane ved fabrikken i den sydtyske by Ulm i Tyskland, der ud over at producere lastbiler også er center for forsknings- og udvikling

Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler
Førerne Jochen Hahn fra team Hahn Racing og Steffi Halm fra team Schwabentruck kørte de nye lastbiler på testbanen og demonstrerede hvilke kraftfulde præstationer de besidder. IVECO indledte racersæsonen 2020 med den officielle præsentation af de nye IVECO S-WAY R racerlastbiler, som er forberedt specielt til team Hahn Racing og team Schwabentruck.


Med deres nye Iveco S-WAY-design bliver de nye racerlastbiler til team Hahn Racing og team Schwabentruck et opsigtsvækkende syn i 2020 racersæsonen.


Præsentationen af Iveco S-WAY R-lastbilerne kom efter fem måneders udvikling og testning. De nye racerlastbiler har alle de avancerede tekniske og konstruktionsmæssige egenskaber, som findes hos IVECO S-WAY-serien, der blev lanceret sidste år.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.