DSB sætter salg af Orangebilletter på pause i påsken

Mandag 23. marts 2020 kl: 20:47
Share  


Af: Redaktionen

Statsminister Mette Frederiksen (S) opfordrede mandag på det kraftigste alle borgere i Kongeriget Danmark til - også i påsken - at udvise ansvarlighed, udsætte familiebesøgene og lade være med at tage på sightseeing rundt omkring i landet.


I lyset af opfordringerne til at blive hjemme i påsken sætter DSB salget af Orange-billetter på pause i den pågældende periode


DSB udbyder primært Orange-billetprodukter (DSB Orange og Orange Fri) på afgange, hvor der ikke er så mange passagerer. 


Billettypen er således rettet mod passagerer, der har mulighed for at tilrettelægge rejsen efter prisen - det vil sige rejsende, hvor tidspunktet for rejsen ikke er afgørende. Derfor er der i særlig grad tale om et produkt rettet mod fritidsrejsende. 


- DSB bruger normalt Orange-billetterne til at fylde togene op, og det er ikke ønskeligt i den alvorlige situation, vi står i, hvor det er vigtigt, at vi holder afstand til hinanden. Derudover er det et fritidsrejseprodukt, og da fritidsrejser frarådes, bakker jeg fuldt op om, at DSB har besluttet at sætte billettypen på pause i påsken, siger transportminister Benny Engelbrecht (S).


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.