Vognmand fra Sydsjælland tipper med ny trailer

Fredag 28. februar 2020 kl: 09:31
Af: Redaktionen

Vognmand fra Sydsjælland tipper med ny trailer

Vognmand Jakob Pedersen fra Lundby mellem Næstved og Vordingborg, var for nyligt i Hedensted i Østjylland for at hente en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer med et rumindhold på 71 kubikmeter

Den nye tip-trailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. På begge sider er der monteret cyklistværn.


Tipkassen er bygget op med sider i Hardox-stålprofiler og med en to-delt bagdør - også i Hardox-stål. Bunden er fremstillet af 5 mm gennemgående stålplade i speciel slidstærk kvalitet.


Forrest er der monteret en srbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.


Traileren er leveret med 4 fire ni-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser og hæve-/sænkeventil. Første aksel er løftbar og fjerde aksel er selvstyrende


Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.


Jakob Pedersen er opvokset i vognmandsbranchen og startede som selvstændig i 2007. Han kører primært for DLG med korn og foderstoffer. Derudover har han to biler, der kører eksportkørsel til Sverige og Norge samt en til Tyskland med genbrugsmaterialer.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.