Trafikselskab optimerer buskørsel i industri-område

Torsdag 27. februar 2020 kl: 11:00
Share  


Af: Redaktionen

OPDATERET: Torsdag 5. marts indleder FynBus en udvidet betjening af et erhvervsområde i Odense i form af en mindre ruteomlægning, der tilgodeser nogle lokale erhvervsvirksomheder på logistikområdet i Odense

Den ændrede ruteføring er en det af projekt ”FynBusiness”, som arbejder med en række tiltag overfor erhvervskundesegmentet. Projektet starter med at fokusere på tre udprægede industrielle områder i Odense, nemlig Logistikvej, Tietgenbyen og Lindø Industripark, hvor det undersøges om buskørslen kan optimeres. 


Projektet FynBusiness er en del af FynBus indsats for at blive mere markedsdrevet. Projektets formål er at skaffe flere kunder i bussen fra erhvervssegmentet. Det skal ske ved, at trafikselskabet i større grad tilpasser sine løsninger til specifikke markedssegmenter. 


Jan Gudmann Hansen, der er markedschef i FynBus, ved, at trafikselskabet kan udvikle sig igennem det nye projekt.


- Ved at forstå kundernes behov, tilpasse serviceniveau og forretningsmodeller, kan vi øge brugen af busserne, implementere mere efterspørgselsdrevne mobilitetsløsninger og forbedre økonomien. Yderligere kan FynBus promovere en grønnere måde at pendle på, siger Jan Gudmann Hansen. 


FynBus ønsker med FynBusiness at tilpasse sig erhvervskundesegmentet så meget så muligt. Det sker igennem et tæt og direkte samarbejde med virksomhederne i de industrielle områder. Derfor har FynBus igennem projektets udformning haft et tæt samarbejde med virksomheden Alex Andersen Ølund A/S, som har domicil på Logistikvej i Odense og MHI Vestas Offshore Wind, som har domicil i Lindø Industripark i Munkebo. FynBusiness er indtil videre et forsøg, og FynBus har derfor planlagt at evaluere projektet i efteråret, med henblik på at vurdere om der er basis for at gøre betjeningen permanent.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.