Dansk shipping-koncern åbner i Caribien

Mandag 24. februar 2020 kl: 16:02
Af: Redaktionen

Transport- og logistikkoncernen Blue Water Shipping, der har hovedkontor i Esbjerg, åbner kontor i Trinidad og Tobago i Caribien for at udvide servicen til olie- og energisektoren i netop Caribien

Blue Water Shipping har gennem årtier serviceret den globale olie- og energibranche. Fokus er at levere effektive løsninger af høj kvalitet samt være til stede på branchens nøglelokationer. Den stigende udvikling indenfor olie- og gasaktiviteterne i Caribien og den nordøstlige del af Sydamerika har medvirket til, at Blue Water nu åbner kontor i Trinidad og Tobago.

 
- Vi oplever et stigende behov for vores services i denne region, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne kontor i Trinidad. Det gør, at vi er i stand til at servicere eksisterende såvel som nye kunder med vores store udvalg af logistikydelser. Vi vil især fokusere på komplet projektstyring af transport og logistik, da vi har stor erfaring indenfor dette område, siger Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas. 


Sidste måned bekendtgjorde Blue Water, at firmaet havde åbnet et andet kontor i regionen - i Guyana. Blue Water har således gjort en ekstra indsats for at vinde en stærk position i dette vækstmarked, som firmaet allerede har serviceret igennem flere år.

 
- Vi har i de seneste år været involveret i en række forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikopgaver i regionen.  Og vi er stolte af, at vores globale erfaring og ekspertise har medvirket til, at disse projekter er blevet udført med succes. Det beviser, at vores setup er fleksibelt og pålideligt, siger Brent Patterson.
 

Fra kontorerne i Guyana og Trinidad vil Blue Waters medarbejdere fokusere på at vedligeholde og udvide den eksisterende kundebase. Det vil ske i tæt samarbejde med andre Blue Water-kontorer, som er specialiserede indenfor projekttranporter.

 
Blue Water har også indgået samarbejde med Peterson Logistics i Guyana og Trinidad, som med over 150 lokale medarbejdere er stærkt repræsenteret i Caribien, hvor selskabet supporterer kunderne med integreret logistik fra firmaets kontorer i Trinidad, Guyana og Surinam.
 

- Samarbejdet med Blue Water Shipping sikrer, at vores kunder kan drage nytte af fuldt integrerede lokale services, som leveres i overensstemmelse med internationale normer. Sammen vil vi udnytte vores strategiske ekspertise og avancerede teknologi til at levere de bedst mulige løsninger til vores kunde”, siger Maarten Spiljard, der er Regional Director i Peterson Logistics.
 

Brent Patterson ser også frem til samarbejdet.


- Ved fælles kræfter vil vi være i stand til at levere transport og logistik af den høje kvalitet, som branchen fordrer. Begge firmaer har en stærk indstilling til at skabe de rigtig løsninger til hver enkelt kunde, og ved at forene vores omfattende udvalg af in-house eksperter og intern erfaring kan vi styre og udføre projekterne i Caribien, siger han.


Trinidad og Tobago er et sydamerikansk land, der ligger i det sydlige Caribiske Hav 11 km fra Venezuelas kyst. Landet består af de to hovedøer, Trinidad og Tobago, og 21 mindre øer. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.