Wirehejset kom på arbejde med det samme

Tirsdag 11. februar 2020 kl: 10:52
Af: Redaktionen

Wirehejset kom på arbejde med det samme

Opbyggervirksomheden Sawo’ afdeling i Sørup har opbygget et fire-akslet Scania R 500-chassis med et Sawo-wirehejs til Vognmand Filtenborg - Nykøbing Mors Dag- og Industrirenovation

Det nye wirehejs er et CLF432S-3 wirehejs er monteret på et fire-akslet Scania R 500 chassis med en akselafstand på 4.550 mm.


Wirehejset har en optrækskapacitet på 28 tons og er leveret med alu-afdækning på forparten og overrammen, samt stålbeskyttelseskappe på wirerullerne. Det betjenes el/pneumatisk fra førerhuset.


Opbygning har fået monteret rustfri combitank, træk med luftbetjening og en værktøjskasse. Yderligere er der monteret en galvaniseret gangbro mellem førerhuset og forparten af wirehejset.


Vognmand Filtenborg - Nykøbing Mors Dag- og Industrirenovation beskæftiger sig med indsamling af dag- og industrirenovation, entrepenør- og containerkørsel, blokvognstransport samt slamsugning, tog den nye opbygning i brug med det samme.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.