DM i Skills skiller de bedste ud

Mandag 13. januar 2020 kl: 11:37
Af: Redaktionen

I denne uge lyder startskuddet for DM i Skills 2020, der finder sted i dagene 16.-18. januar i Bella Center i København. TUR - Transporterhvervets Uddannelser - deltager som demonstrationsfag med lageroperatør-, godschauffør-, lufthavnsoperatør og ambulancebehandleruddannelserne

Transportuddannelserne er blandt demonstrationsfagene, hvor man kan få lov til at teste sine transportevner af. 


- På TURs stand kan de unge besøgende sætte sig ind i førersædet i en lastbil- eller gaffeltrucksimulator og prøve at manøvrere køretøjerne under sikre forhold. De kan også prøve, hvordan de klarer den svære disciplin at svinge til højre i en lastbil gennem et par VR-briller, siger projektleder i TUR, Naja Fleckner.


Løft med kran eller kør tog 
DSB stiller op med togsimulatorer, der tester de besøgendes kunnen, og i en ambulance kan man høre mere om, hvordan det er at uddanne sig til ambulancebehandler.


- Der vil blive demonstreret førstehjælpsøvelser, og man kan stille sine spørgsmål om uddannelserne direkte til de lærlinge, der er med på vores stand, Naja Fleckner.


Ved indgang Øst står endvidere roadshow-lastbilen fra Transportens Udviklingsfond klar med både en kran- og lastbilsimulator, der kan prøves med hjælp fra en transportlærling. 


- Vi er klar, og vi glæder os rigtigt meget til at vise de unge, at der findes spændende uddannelser inden for transportfagene, siger Naja Fleckner.


Interesserede kan læse mere om DM i Skills 2020 her:











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.