Pirattaxi-chauffør slog sin kunde i hovedet med et baseballbat

Mandag 18. november 2019 kl: 14:31
Af: Redaktionen

Østjyllands Politi oplyser, at en 49-årig mand søndag morgen klokken tidligt blev slået i hovedet med et baseballbat af en pirattaxi-chauffør, som forinden havde bedt den 49-årige om at lukke røven

Den 49-årige satte sig ved fem-tiden søndag morgen ind i en bil ud for Lystrup-hallen og bad om at blive kørt til Risskov, men manden bag rattet kørte i stedet for mod Hornslet. Det fik den 49-årige til at protestere og bede om at blive sat af. Føreren af bilen svarede, at han skulle ”lukke røven”, hvorefter han tog et aluminiumsbat frem og bankede enden af det ind i hovedet på passageren flere gange. 


Kort efter lykkedes det den 49-årige at flygte fra bilen. Han fandt efterfølgende ud af, at han havde mistet sin mobiltelefon. I løbet af søndagen fandt han via Find-Min-Iphone-appen ud af, at telefonen lå i noget græs foran en bygning i Risskov. Den videre efterforskning førte politiet til en 27-årig mand, som blev anholdt, og som foreløbigt er sigtet for grov vold. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.