Lastbiltrailer havde 15 personer med som passagerer

Torsdag 7. november 2019 kl: 09:05
Share  


Af: Jesper Christensen

OPDATAERET: Politiet i Wiltshire i det vestlige England rapporterer, at en forbipasserende på en rasteplads på rute A350 ved Chippenham omkring 40 kilometer øst for Bristol onsdag aften ved 20.30-tiden meldte om mistænkelige aktiviteter ved en lastbil

Politiet rykkede ud og fandt 15 personer bagerst i en trailer. Ifølge politiet i Wiltshire var alle 15 over 16 år - og alle i live og uden for livsfare. En af personerne blev kørt til et sygehus for yderligere undersøgelser, mens de øvrige 14 blev tilbageholdt af politiet.


Politiet i Wiltshire oplyser videre, at det har anholdt en 50-årig mand fra Irland i forbindelse med fundet af de 15 personer i lastbiltraileren. Den 50-årige, der var chauffør på vogntoget, er anholdt, da politiet mistænker ham for at have medvirket til illegal indvandring i Storbritannien.


Ifølge The Irish Times kørte den 50-årige chauffør i en lastbil fra en vognmandsvirksomhed i Cork i Irland.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.