Chauffører fra øldepot ruller ud i nye lastbiler

Onsdag 6. november 2019 kl: 14:05
Share  


Af: Redaktionen

Chauffører fra øldepot ruller ud i nye lastbiler

Virksomheden Sjøbeck Øl og Vand A/S i Røsovre har fået leveret to nye lastbiler - en Volvo FE280 og en Volvo FL 240. Bilerne er opbygget med Brdr. Plagborg profilboxkasser og Heavy Duty Z-lifte

Derudover har de I-Shift (FE) og I-Sync (FL) automatiserede gearkasser, aircondition, fjernbetjente centrallåse, el-betjente sidespejle, bak- og cykellist kamera, Alcolock, 1800 watt inverter til el-hund med mere.


Virksomheden har desuden tegnet servicekontrakt på begge biler. 


Bilerne er solgt og leveret af Claus Hofmann, der er salgschef hos Volvo Truck Center i Taastrup.


Om Sjøbeck Øl og Vand A/S:

Sjøbeck Øl og Vand A/S:
  • er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck.
  • er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland
  • har i dag 32 ansatte
  • blev i 2007 og 2017 kåret som Gazellevirksomhed af Dagsbladet Børsen

Tekst til billedet øverst:
På billedet ses direktør og indehaver Johnny Sjøbeck (nummer to fra højre) samt chaufførerne Rasmus og Thommy (yderst til venstre), som skal køre den nye Volvo FE280 6x2. Chauffør Nanna yderst til højre, er netop blevet uddannet i Transport og Logistik og glæder sig til at køre i sin Volvo FL240 4x2. 

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.