Formanden for stor dansk transportkoncern har sagt farvel

Fredag 27. september 2019 kl: 12:42
Af: Redaktionen

Kurt K. Larsen trak sig forleden sig som bestyrelsesformand for DSV Panalpina A/S efter en lang karriere i DSV og transporterhvervet

Kurt K. Larsen, der er 74 år, meddelte 24. september bestyrelsen, at han ønskede at fratræde som formand og medlem af bestyrelsen for DSV A/S med virkning fra samme dato. Kurt K. Karsen har været en del af DSV siden 1989 og en vigtig figur i udviklingen af DSV og virksomhedens historie. 


Ny formand for DSV Panalpina A/S er Thomas Plenborg. 


Kurt K. Larsen sagde farvel på en netop afholdt ekstraordinær generalforsamling i DSV-koncernen, som ved samme lejlighed officielt skiftede navn til DSV Panalpina A/S efter DSV’s opkøb af Panalpina.


Nyt medlem af bestyrelse i DSV Panalpina A/S er Beat Walti, der var indstillet af Ernst Göhner Foundation, der som tilligere storaktionær i Panalpina er blevet storaktionær i DSV Panalpina A/S efter DSV’s køb af Panalpina.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.