Havn på spidsen tager på messe

Onsdag 4. september 2019 kl: 08:38
Af: Redaktionen

I dagene fra 11. – 13. september deltager Skagen Havn og Cruise Skagen på krydstogtmessen Seatrade Europe i Hamburg

Skagen Havn og Cruise Skagen vil først deltage i netværksmøder med den internationale krydstogtorganisationen CLIA. Dernæst vil de stå på Seatrade Europe messen i Hamburg sammen med krydstogtnetværket Cruise Baltic for at tale med rederier om anløb i Skagen.


-  Målet er selvfølgelig at tale om fremtidige anløb med rederierne. Vi kan være heldige at få en dialog med rederier, der booker sent til 2020, men ellers har vi fokus på anløb i 2021 of 2022. Der er god mulighed for at komme i dialog med særligt de europæisk baserede rederier, som vi forsøger at booke møder med. Her vil også være amerikansk baserede rederier, siger Willy B. Hansen, der er administrerende direktør for Skagen Havn.


På nuværende tidspunkt kan Skagen Havn se frem til 38 anløb i 2020 og 33 i 2021.


Årets stand er opbygget af genbrugsmaterialer og second hand møbler for at sætte fokus på bæredygtighed.


-  Vi vil gerne signalere overfor rederierne, at vi som destination har fokus på bæredygtighed. Det er for eksempel omkring korrekt håndtering af affald og spildevand. Vi har fokus på hele tiden at optimere faciliteterne, så skibene kan overholde gældende regelsæt, siger Willy B. Hansen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.