Varebilerne falder tilbage

Tirsdag 9. juli 2019 kl: 10:02
Af: Redaktionen

Varebilerne falder tilbage

I løbet af juni blev der sat nummerplader på 2.829 nye varebiler. Der er en tilbagegang på 391 i forhold ti juli sidste år, hvor der blev sat nummerplader på 3.220 varebiler

Brancheorganisationen De Danske Bilimportører peger dog på, at årets første halvdel er fuldt ud på niveau med sidste år, da der i første halvdel af i år samlet er registreret 17.207 nye varebiler mod 17.289 varebiler i samme periode sidste år. Forskellen er et lille fald på 0,47 procent.


- Varebilsalget er ofte en god indikator på aktivitetsniveauet i erhvervslivet. Vi er derfor også glade for at se, at varebilsalget stadig ligger på et højt og stabilt niveau. Vi mener ikke, at det afdæmpede salg i juni bør give anledning til bekymring. Uagtet af juni-salget, ligger varebiler samlet set stabilt for året, siger direktøren hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.