Flere rejser til og fra Bornholm

Mandag 8. juli 2019 kl: 19:54
Share  


Af: Redaktionen

Trafikken mellem Bornholm og det øvrige Danmark og sydlige Sverige er fortsat stigende. Det viser Bornholmslinjens seneste opgørelse over trafikken i juni

De billige billetter, Bornholmslinjen har introduceret til Bornholm, betyder ifølge rederiet, at der kommer flere og flere mennesker, biler og fragt til Bornholm. Bornholmslinjens opgørelse over trafikken til og fra Bornholm i juni i år viser en stigende tendens i forhold til samme måned sidste år.


Opgørelsen viser, at der på ruten mellem Rønne og Ystad har været knap 17 procent flere passagerer og overførste personbiler end i samme måned året før. 


Juni-tallene viser også, at ruten mellem Rønne og Køge nyder stigende popularitet hos almindelige rejsende. Den nybyggede ro/pax-færge Hammershus har i juni sejlet med næsten 40 procent flere personbiler i forhold til juni sidste år, hvor ruten blev besejlet af en anden færge. Antallet af passagerer er steget med mere end 26 procent.


Et stadigt voksende Folkemøde har betydet store mængder gods mellem Rønne og Køge. I juni har der været en stigning i antallet af løstrailere på næsten 13 procent.


- Vi er nu for alvor på vej ind i vores første højsæson med Bornholmslinjen, og vi er glade for, at så mange mennesker søger mod Bornholm. Vi kan se, at weekenderne er meget eftertragtede, men man kan stadig komme billigt til Bornholm fra 149 kroner for en bil med fem personer, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Hele opgørelsen over trafikken i juni kan ses på Bornholmslinjens hjemmeside - klik her:


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.