Kvinder er i fokus på de søfarendes dag

Tirsdag 25. juni 2019 kl: 12:58
Share  


Af: Redaktionen

Tirsdag er de søfarendes dag - og kampagnen i år er dedikeret til ligestilling i søfarten

FN’s internationale dag for de søfarende markeres hvert år i juni med en kampagne, som sætter fokus på betydningen af de søfarendes arbejde til gavn for hele verden i en sektor som står for ca. 90 procent af verdens varetransport. De seneste år har der været stort fokus på de søfarendes fysiske og psykiske trivsel om bord. 


Dette års kampagne er dedikeret til kvinderne i søfarten.


FN’s internationale søfartsorganisation, IMO, opfordrer alle maritime aktører til at benytte hashtagget #IAmOnBoard til at bakke op om ligestilling mellem kønnene inden for søfarten. Derudover opfordres søfarende til at dele billeder af dem selv på havet i positive arbejdssituationer ved hjælp af hashtagget #IAmOnBoard.


Fakta om Day of the Seafarer.
FN’s internationale dag for søfarende blev indstiftet i 2010 med henblik på årligt at vise de søfarendes afgørende betydning for søfartserhvervet og derigennem deres vigtige bidrag til verdenshandlen og -økonomien


Interesserede kan læse mere om Day of the Seafarer på IMO's hjemmeside - klik her:


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.