Natlig forbindelse får flere stop

Mandag 17. juni 2019 kl: 08:34
Af: Redaktionen

Fjernbus-operatøren Flixbus, der de seneste år har opbygget et net af fjernbusforbindelse ud over Europa, sætter nye stop på ruten mellem Købehavn og Paris. Fremover stopper fjerbussen også i Eindhoven i Holland og Antwerpen i Belgien

Bussen på natlinien til Paris kører fra Ingerslevsgade i København klokken 21.05 hver dag i højsæsonen og fem dage om ugen herudover. Næste morgen stopper i Eindhoven klokken 8.20 morgenen og i Antwerpen klokken 9.45. Natbuslinjen kører ligesom hidtil også til Bruxelles inden slutdestinationen Paris.


FlixBus kører frem med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder dermed klimavenligt alternativ til eksempelvis bil- og flyrejser. Passagererne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation. 


Fakta om FlixBus med fokus på Danmark:
  • FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i selskabets danske netværk
  • Selskabet samarbejder i Danmark med 20 lokale vognmænd
  • FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017
  • Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2.000 destinationer i 29 lande.
  • FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.
  • FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.  




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.