Rejsebureau introducerer charterrejse med tog gennem Europa

Fredag 14. juni 2019 kl: 11:16
Af: Redaktionen

Spies Rejser præsenterer sin første klimavenlige charterrejse med tog til Davos i de schweiziske alper. Rejsen starter med en godt 19 timers togtur gennem Tyskland og frem til den schweiziske by Davos, hvor man kan tilbringe fem dage medeksempelvis vandreture i bjergene, muligheder for vandsport og indkvartering på firestjernet hotel

- Vi har lyttet til klimadebatten og er glade for at nu kunne tilbyde et klimavenligt rejsealternativ til vores gæster, siger Jan Vendelbo, der er administrerende direktør for Spies. 


- Togrejsen er den første af sin slags og er en del af det kontinuerlige og omfattende bæredygtighedsarbejde i Spies, hvor vi blandt andet er først med at klimakompensere samtlige flyrejser for vores gæster, siger han videre.


Togrejsen er som en klassisk pakkerejse med alle fordele og garantier - og komplet med guider, som allerede på turen til alperne fortæller om områderne, toget kører igennem og de oplevelser, der venter på destinationen. 


Rejsen til Davos, som er Europas højst beliggende by 1.560 meter over havet i Schweiz, er en vandreferie med ture på alle niveauer vandring, blandt andet langs Silvretta-gletsjeren og byder derudover andre muligheder for at være aktiv - eksempelvis for cykling i bjergene eller padle kajak eller SUP på søen.


Davos har en historie som en berømt kursted, og har gennem årene tiltrukket mange, der søgte byens rene luft. I dag er Davos især kendt for World Economic Forum, hvor mange toppolitikere og kendte skikkelser deltager.


Rejsen er arrangeret i samarbejde med Systrar i Bergen, som er en outdoor-virksomhed, der blev startet i 2015 i de italienske alper. 


Priseksempel på togrejse til Davos med Spies
  • Afrejse: 8/9
  • Hjemkomst: 15/9
  • Ophold og vandring: 9/9-14/9
  • Pris fra 11.995 kroner pr. person
Pris er pr. person i kupé med 6 senge med tæpper og puder i liggevogn
Rejsen inkluderer:
  • Rejse med tog t/r fra København
  • 5 overnatninger i dobbeltværelse på Morgenmad
  • Vandreguider fra Systrar i Bergen
  • Vandring ifølge program




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.