Dansk shippingvirksomhed ekspanderer i Kazakhstan

Torsdag 13. juni 2019 kl: 11:32
Af: Redaktionen

Blue Water-koncernen styrker sin i forvejen stærke tilstedeværelse i den kaspiske region med et nyt kontor i den kazakstanske by Atyrau, der ligger ved Ural-flodens udmunding i Det Kaspiske Hav


Dansk shippingvirksomhed ekspanderer i Kazakhstan
Thomas Bek, Global Director for Blue Water's Oil & Gas Division.
Den danske shipping-koncern har i over 20 år været til stede i den kaspiske region med egne kontorer i Aktau i Kazakhstan, Tbilisi i Georgien og i Baku i Azerbaijan. Blue Water’s hovedaktivitet i denne region er transport- og logistikløsninger til olie- og energisektoren. Siden midthalvfemserne har selskabet været involveret i en lag række projekttransporter til regionen via det russiske flodsystem med søtransport, og også med vej- og lufttransport til regionen.
 

- Vi har udviklet stor ekspertise indenfor komplekse projekttransporter i det kaspiske område, og vi vil fortsat fokusere på at levere uovertrufne logistikløsninger til industrien. Derfor har vi besluttet at udvide vores tilstedeværelse med et nyt kontor i Atyrau. På denne måde vil vi være tættere på vores kunder og vores partnernetværk, siger Stewart Macdonald, der er Business Development Manager hos Blue Water.


- Vores vidtspændende erfaring med fortoldning indenfor denne region har tilført værdi til vores forretning indenfor transportprojekter og logistik, som til tider kan være en kompliceret sag. Vores toldteam er eksperter i at håndtere enhver udfordring til og fra regionen, siger han videre.


For øjeblikket står Blue Water for projektstyring af et stort transportprojekt for TCO - Future Growth-projektet i  Kazakhstan - i forbindelse med udviklingen og udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan.   
 

- Dette projekt har gjort det muligt for os at udvide vores ekspertise og kompetencer indenfor energisektoren, både i Kazakhstan og andre steder. Vi ser et stærkt setup i Kazakhstan som et naturligt fremskridt for us. Vi forudser yderligere vækst i energisektoren og dertil relaterede områder i regionen. På baggrund af vores viden og kvalifikationer ser vi os selv som en pålidelig transport- og logistikpartner, siger Thomas Bek, Global Director for Blue Waters Oil & Gas Division. 
 

Kontoret i Atyrau vil arbejde tæt sammen med Blue Water’s kaspiske regionalkontorer samt firmaets globale netværk af olie- og energikontorer.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.