Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag

Tirsdag 14. maj 2019 kl: 13:00
Share  


Af: Redaktionen

Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag

På en tredjedel af de omkring 70 lastbiler hos Fredsø Vognmandsforretning ApS på Limfjordsøen Mors, står der Scania på fronten. Otte af dem blev leveret fornylig af Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen


Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag
Der er tale om otte nye fire-akslede Scania R 500 B8x4*4, som Fredsø Vognmandsforretning ApS, der er Nordens største transportører af blandt andet kartofler og gulerødder i løs vægt, har taget i brug. Fredsø Vognmandsforretning kører også med korn og foderstoffer, muslinger, industriaffald, jord og sten, skrot, flis og træpiller - og beskæftiger sig med udlejning af containere med mere.


De otte nye Scania R 500 er opbygget med Meiller kroghejs hos Fyns Karosseribyg, FKB, i Odense samt klargjort og leveret af Stiholt i Thisted. De får alle en tre-akslet overføringshænger som fast følgesvend på deres ture rundt i Danmark og Norden. 


Hos Fredsø Vognmandsforretning ApS er chaufførernes trivsel også vigtig, der de nye Scania’er er leveret med forskelligt komfort- og sikkerhedsudstyr - eksempelvis lyspakke med LED-lygter både for og bag, chaufførpakke+ med komplet læderinteriør og Premium førerstol, stort infotainment-system med integreret musikanlæg og navigationssystem, ekstra opbevaringsrum med forberedelse til TV, køleskab med fryser, automatisk klimaanlæg og termosideruder.


De nye lastbiler har også integreret hydraulisk retarder på gearkassen, som sammen med skivebremser i forbindelse med ESP, ASR og LDW sørger for at holde vogntoget på ret kurs.


Motorerne bag kølergitteret er 13-liters seks-cylindrede Euro 6c-dieselmotorer, der har en effekt på på 500 hk med et maksimalt drejningsmoment på 2.550 Nm.


Benny Nielsen har valgt Scania’s seks-cylindrede motorer af hensyn til lavere egenvægt og god brændstoføkonomi. Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.