Trafiksikkerheden står højt hos vognmandorganisation

Lørdag 11. maj 2019 kl: 14:40
Af: Redaktionen

Vognmandsorganisationen DTL er gennem en efterhånden lang årrække kørt ud til skoler over hele landet med trafiksikkerhedskampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde. Aktuelt sker det i samarbejde med forsikringsselskabet if, Circle K, Volvo, VBG- Group, Bridgestone, Jyske Finans og SOS-Dansk Autohjælp

Trafiksikkerheden står højt hos vognmandorganisation
På DTL’s generalforsamling i København lørdag pegede formanden Martin Danielsen på, at kampagnen også i år vil bliver kørt ud til skolerne af lokale vognmænd.


- Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt trafiksikkerhedsarbejdet er for DTL som organisation. Men jeg vil også gerne sende det klare signal til alle DTL-medlemmerne, at trafiksikkerhed også - hvis ikke allerede det er det - skal højt op på listen i virksomhedens daglige arbejde, sagde  Martin Danielsen og fortsatte:

- Med mange distraktioner fra telefoner, GPS’er, hovedtelefoner, nye el-løbehjul og endnu hurtigere el-cykler, så er vores trafikmønster under forandring. Det samme er trafikkulturen. Og ikke altid til det bedre. Jeg vil gerne slå et slag for, at vi alle sammen lægger hovedet i blød for at blive endnu bedre til at bidrage til en mere sikker trafik. Det arbejde starter i vores virksomheder. 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.