Vognmandsforretning i Vendsyssel bar grebet fem nye griffer

Mandag 6. maj 2019 kl: 16:36
Af: Redaktionen

Vognmandsforretning i Vendsyssel bar grebet fem nye griffer

Stiholt i Sæby, der blandt andet er kendt for at sælge lastbiler fra svenske Scania, har leveret fem nye trækkere til Agersted Vognmandsforretning nordøst for Dronninglund i Vendsyssel. De fem nye Scania R 500 sættevognstrækkere supplerer de 11 andre Scania’er, som Agersted Vognmandsforretning i råder over i forvejen

Vognmandsforretning i Vendsyssel bar grebet fem nye griffer
Vognmandsforretningen i det østlige Vendsyssel har valgt Scania’er på grund af erfaringerne med tidligere Scania’er fra den seneste generation af lastbiler fra fabrikken i Södertälje. De fem nye er specificeret med samme drivline - 13-liters 6-cylindrede rækkemotorer på 500 hk, 14-trins gearkasser med 12 landevejsgear og 2 krybegear samt enkeltreduceret, forstærket bagtøj med en gearing på 2,69:1.


Agersted Vognmandsforretning har valgt stort set samme opbygning på de fem nye biler - fabriksmonterede sideskørter, heldækkende alu-dørk foran og bagved skamlen samt på G-strengene. Dertil kommer en særlig Stiholt-specialitet i form af en kraftig beskyttelsesbjælke bagest på chassiset, der forhindrer skader på chassiset, hvis det kommer i nærkontakt med undersiden af sættevognens svanehals. To af de nye biler er desuden udrustet med hydraulikanlæg til kørsel med tipsættevogn. 


De nu i alt 16 Scania’er hos Agersted Vognmandsforretning er beskæftiget med mange forskellige typer kørsel med både gardin-, tip-, gylle-, truck- og hejseladstrailere, som virksomheden råder over.Stiholt’s markedschef, Jens Holger Pedersen, har stået for handlen. 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.