Coop flytter lager fra Vejen til Odense

Fredag 3. maj 2019 kl: 11:16
Share  


Af: Redaktionen

Vejen Distributionscenter, som det daværende FDB - nu Coop - etablerede i 1963 bliver fra oktober en del af Odense Distributionscenter. Lageret i Vejen har stået for distribution af dagligvarer til fakta, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn. Fremover skal de primært have varerne fra Odense

- Vi har et supermoderne og højteknologisk center i Odense, hvor vi har mere kapacitet, end vi udnytter i dag. Derfor vil det være væsentligt mere økonomisk fornuftigt at distribuere varerne derfra fremover, siger Coop’s supply chain direktør Nicolaj Boysen.


Der er 137 medarbejdere ansat i Vejen. Heraf er 94 fastansatte lagerarbejdere, som alle får tilbudt job i Odense. Desuden tilbydes alle en særlig bonus, hvis de bliver bliver på arbejdspladsen i Vejen, ind ti lden lukker ved udgangen af september.


- Det er mange medarbejdere, der har arbejdet dygtigt og loyalt i rigtig mange år for os. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de får mulighed for at fortsætte hos os. Og hvis ikke de ønsker det, at de kommer videre på en ordentlig måde, siger Nicolaj Boysen.


Sidste år gennemførte Coop lukning af comkring 80 butikker, der gav underskud uden udsigt til at vende udviklingen. Derfor er der også behov for mindre lagerkapacitet.


De fleste opgaver, der er løst i Vejen, bliver flyttet til Odense, men en række butikker i Midtjylland vil i stedet få varer fra Coops lager i Aalborg.


Vejen Distributionscenter er på 33.300 kvadratmeter. Coop har indgået en aftale om udlejning af bygningerne til en anden virksomhed.


Fra 1. oktober vil Coop have egne lagre i Aarhus (Hasselager), Aalborg, Odense, Albertslund, Brøndby og Rønne.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.