Pallevirksomhed er udpeget som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk

Tirsdag 19. februar 2019 kl: 11:02
Share  


Af: Redaktionen

Virksomheden CHEP, der leverer palleløsninger over hele verden, er blevet certificeret som en af 2019’s bedste arbejdsgivere i Europa. Der er sket på baggrund af, at CHEP’s datterselskaber i Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Polen, Spanien og Storbritannien er blevet anerkendt for deres gode medarbejderforhold

Top Employers Institute er en global certificeringsinstitution, der beskæftiger sig med medarbejderforhold. For at opnå Top Employer Europe-status skal en virksomhed være godkendt som Top Employer i mindst fem lande i regionen. CHEP modtager certificeringen som Top Employer Europe igen i år efter virksomhedens datterselskaber i både Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Polen og Irland er blevet godkendt. 


- CHEP hører til blandt verdens bedste arbejdsgivere, når det kommer til medarbejderforhold, og det afspejler sig også i deres resultater. Det er en virksomhed, som fokuserer på kvalitet, ikke kun når det gælder produkter og sikkerhedsstandarder, men også når det gælder udbuddet af spændende karrieremuligheder for deres ansatte rundt omkring i verden. De formår at tiltrække og fastholde talenter ved at tilbyde dem gunstige arbejdsforhold og gøre en indsats for at udvikle de ansatte, siger David Plink, der er administrerende direktør hos Top Employers Institute.


Top Employers Institute, TEI, uddeler certificeringen til virksomheder, der lever op til de højeste standarter for medarbejdernes arbejdsforhold. Efter godkendelsen og en ekstern audit vurderes og sammenlignes de godkendte virksomheders resultater ud fra en internationalt fastsat standard. Programmet godkender arbejdsgivere på baggrund af deres tilbud til medarbejderne inden for ti områder: 
 • Talentstrategi 
 • 
Tiltrækning af talenter 

 • Kontormiljø 

 • Ansættelsesprocedure 
 • 
Læring og udvikling 
 • 
Præstationsstyring 

 • Ledelsesudvikling 

 • Karrierevejledning 

 • Godtgørelsesordning og bonusser 

 • Kultur 


- Vi er meget glade for at være blevet certificeret som toparbejdsgiver for andet år i træk. Vi er bevidste om, at det ikke alene er vigtigt, at vores ansatte er stolte af den succes, de er med til at skabe for virksomheden, men at stoltheden og det engagement, der ligger bag, også er nøglen til vores kunders og aktionærers succes. Hos CHEP fokuserer vi altid først på vores folk, og vores indsats og investeringer i vores medarbejdere er ikke alene igen blevet anerkendt i Europa, men nu også i Sydafrika, Indien og Saudi Arabien, siger Ruediger Heim, der er CHEP EMEA’s underdirektør for HR. (EMEA står for Europe, the Middle East and Africa. Udtrykket bruges ofte til at beskrive et marked og er mest udbredt blandt virksomheder i USA og Canada.)CHEP arbejder med at udvikle medarbejderes individuelle karrierer, øge deres kompetencer og støtte den enkelte på deres vej i virksomheden. Det gør virksomheden ved at levere gode lærings- og udviklingsprogrammer og -værktøjer samt gode mobilitetsmuligheder. 


CHEP's Commercial Academy fik for nylig tildelt prisen som "Learning Program of Excellence" af Learning & Performance Institute (LPI). - Alle CHEP- medarbejdere får mulighed for at udvikle deres karriere i et multinationalt og multikulturelt selskab. Prisen er en anerkendelse af vores indsats for at få mest muligt ud af vores mangfoldige talentmasse og skabe et miljø, hvor alle føler, at de kan bidrage til vores succes. Mangfoldigheden i vores medarbejderskare afspejler mangfoldigheden i vores forretning og de kunder, vi betjener, siger Thomas Allmark, der er CHEP EMEA’s direktør for integration og mangfoldighed.


Om Top Employers Institute 
 • Top Employers Institute (TEI) har hovedkontor i Holland og certificerer virksomheder i hele verden, som tilbyder de bedste professionelle udviklingsmuligheder for deres ansatte
 • TEI gennemfører gennemgående research i en organisations HR-miljø, hvilket omfatter HR- og talentstrategi, implementeringen af politikker, monitorering og rapportering, udvikling af lederskab, karriereplanlægning og udviklingen af unge talenter

Om CHEP 
 • CHEP hjælper med at flytte flere varer til flere mennesker på flere steder
 • CHEP’s paller, kasser og containere indgår i en global forsyningskæde
 • Som pionerer inden for deleøkonomi har CHEP skabt en af verdens mest bæredygtige logistikvirksomheder gennem deling og genanvendelse af sin platforme via en model, der kendes som "pooling"
 • CHEP beskæftiger sig primært med dagligvarer og den generelle fremstillingsindustri
 • CHEP beskæftiger ca. 11.000 ansatte og ejer omtrent 300 millioner paller, transportkasser og containere i et netværk med over 750 servicecentre, der støtter flere end 500.000 kundeberøringspunkter for globale mærker såsom Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s og Nestlé
 • CHEP indgår i Brambles-koncernen og opererer i over 55 lande med flest aktiviteter i Nordamerika og Vesteuropa


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.