Nobina køber De Blaa Omnibusser i Holte

Onsdag 9. januar 2019 kl: 15:29
Share  


Af: Jesper Christensen

Den nordiske busoperatør Nobina, der har hovedsæde i Stockholm, og aktiviteter i Sverige, Norge, Finland og Danmark, har købt busselskabet DBO Busser Holding A/S ”De Blaa Omnibusser” i Holte ved København

Nobina peger på, at købet følger selskabets strategi om at vokse på det nordiske marked. Ved købet af De Blaa Omnibusser får Nobina tilført tre nye kontrakter med en årlig omsætning på omkring 160 millioner kroner. De Blaa Omnibusser har kontrakter, der strækker sig til 2026.


Nobina oplyser, at prisen for De Blaa Omnibusser, der råder over omkring 65 busser og beskæftiger 225 medarbejdere, er 210 millioner kroner på kasse- og skyldfri basis, som blev betalt kontant på overtagelsesdatoen 30. november.


Nobina’s aktiviteter i Danmark er koncentreret på Sjælland, hvor købet af De Blaa Omnibusser vil styrke koncernens tilstedeværelse og mulighed for at tilbyde busløsninger.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.