Stor busoperatør har købt en mindre

Onsdag 9. januar 2019 kl: 15:06
Share  


Af: Redaktionen

Jens Jensen & Sønner Holding ApS i Skive solgte før jul alle aktier i De Blaa Busser (A/S Jens Jensen og Sønner) til Umove A/S, der har hovedsæde i Glostrup og driver en række busruter forskellige steder i Danmark

De Blaa Busser råder i dag over 85 busser og 140 medarbejdere, der beskæftiger sig med såvel drift af offentlige busruter, turistkørsel og privat bustransport. Selskabet, der har en række langsigtede operatørkontrakter for de regionale trafikselskaber og en række kommuner, omsatte i 2017 for 82,7 millioner kroner.


De Blaa busser har hidtil været 100 procent ejet af direktør Henning Holmgaard Jensen, som er tredie generation i De Blaa Busser, som har eksisteret i over 90 år og opereret på det lokale busmarked i og omkring Skive. 


- Tiden er inde til at få fastlagt de fremtidige ejerforhold i De Blaa Busser, og jeg er sikker på at Umove har meget at tilføre virksomheden, uden at vores stærke traditioner for god service og rentabel drift bliver sat på spil. Jeg ser frem til at gå den nye tid i møde sammen med alle vores gode medarbejdere, siger Henning Holmgaard Jensen, der fortsætter som daglig leder af aktiviteterne.


Umove’s køb af De Blaa Busser er et resultat af en kontrolleret vækststrategi i busselskabet, dr blev etableret i 2013.


- Vi har både erfaringerne og musklerne til at vokse rentabelt, og De Blaa Busser bliver et vigtigt bidrag til den udvikling. Virksomheden er veldrevet og vi ser frem til samarbejdet med alle medarbejderne i selskabet og kunderne der hver dag vælger at rejse med os, siger Johnny Hansen, der er administrerende direktør i Umove A/S.


Overdragelsen får virkning fra 10. januar.


Om Umove:
  • Umove opererer i dag omkring 600 busser og har en omsætning der nærmer sig 700 millioner kroner
  • Selskabet er dannet i 2013 og er i dag ejet af ledelsen og Infrastrukturfonden CUBE II
  • Umove har igennem sine første fem år præsteret vækst


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.