Fjernbusselskab sætter ekstra busser ind op til jul

Onsdag 12. december 2018 kl: 09:29
Share  


Af: Redaktionen

Den tyske fjernbusselskab - FlixBus - indsætter ekstra busser ind i weekenden før juleaften. Derudover kommer alt Flix-personale - også kontormusene - på gaden for at hjælpe passagererne. Med de ekstra busser øger FlixBus kapaciteten med 60 procent i weekenden op til jul i forhold til en almindelig vinter-weekend

- Vi vil gerne give endnu flere muligheden for at komme hjem til jul på en grøn og behagelig måde, siger Lotte Rystedt, der er presseansvarlig hos FlixBus Danmark. 


Hun opfordrer passagererne til at sikre sig en plads på bussen ved at booke deres billet så snart som muligt - også til hjemturen. 
 

- Vi har dynamiske priser, ligesom man kender det fra flybranchen, så jo tidligere man booker billet, jo bedre pris kan man få på sin rejse, siger hun. 


Ved hjælp af denne model kan selskabet også bedre planlægge, så busserne fyldes op. FlixBus holder øje med efterspørgslen for at se, om det bliver en mulighed at indsætte endnu nogle ekstra busser op til jul.  
 
 
FlixBus begyndte at køre indenrigs i Danmark i foråret 2017. Selskabet kører til 46 stoppesteder i 39 danske byer, både i centrale dele af Danmark og yderområder som blandt andet Grenaa og Rudkøbing. 
 

Siden sidste jul er der kommet flere byer med på rutenetværket, og passagerer fra Thisted, Christiansfeld, Helsingør, Hillerød og Ølstykke kan denne jul som noget nyt køre helt til hjembyen. 
 

FlixBus samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd, som står for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser og har chaufførerne ansat. 

 
I København holder fjernbusserne på Ingerslevsgade og her har FlixBus personale, som blandt andet hjælper passagererne med at finde den rette bus og få dem godt afsted. I den travle juleweekend har FlixBus folk på gaden ved fjernbusstoppestederne i Aarhus og København.
 

- Vi, som normalt sidder på det danske hovedkontor i Aarhus, kommer også på gaden for at hjælpe vores kolleger der og vores passagerer. Det gør vi for at bidrage til at få juletrafikken til at glide endnu bedre, og så er det også sundt for kontormusene at komme ud i marken engang imellem. Vi glæder os alle til at sprede lidt julestemning, og har også en lille overraskelse med til passagererne, siger Lotte Rystedt. 


Sædereservation og grønt på kontoen
Man er altid sikret en siddeplads i bussen, når man har købt billet, men hvis man ønsker et bestemt sæde i bussen, eller vil man være sikker på at sidde ved siden af hinanden, kan man reservere et sæde. 


Fakta om FlixBus
  • FlixBus kører til 46 stoppesteder i 39 byer i Danmark
  • Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd
  • FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017
  • Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 300,000 daglige forbindelser til over 2,000 destinationer i 29 lande
  • FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma
  • FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser 


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.