Fynsk vognmand med speciale i store emner DAF’er derudad

Mandag 10. december 2018 kl: 15:02
Share  


Af: Redaktionen

Lastas Trucks Danmark A/S har leveret en ny tre-akslet DAF XF 530 FTG SSC 6X2 til Vognmand Viggo Jespersen i Skårup på Sydøstfyn

Fynsk vognmand med speciale i store emner DAF’er derudad
Den nye treakslede trækker har en seks-cylindret MX-13 multimomentdieselmotor på 12,9 liter og en effekt på 530 hk, en automatiseret 12-trins Traxon-gearkasse fra ZF med direkte kraftoverførsel.


Førerhus er et Super Space Cap-førerhus med kofanger i galvaniseret stål, to taglygteenheder med projektør- og markeringslygter, og fast tag- og sidespoilere.


På chassiset er der monteret en 500 l aluminiumsbrændstoftank, dørkplade med trin i venstre side, arbejdslampe med hvid glas bag førerhuset, batterikasse i overhæng i bagenden, og opbevaringsboks til anlængertilslutninger bag førerhuset.


I kabinen er der blandt andet luftaffjedret Xtra Leather Air førersæde med høj ryg og sædevarme, indtræk i Exclusive design, blødt læder med dobbelt- syninger, køleskabsskuffe på 42 liter med luksushåndtag under den nederste køje samt klimaanlæg, som automatisk styrer kabinetemperaturen, blæseren, luftfordelingen og aircondition-systemet.


Den nye DAF er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S 

  • Vognmand Viggo Jespersen blev etableret som vognmandsforretning i 1993 og råder i dag over ca. 20 lastbiler
  • Virksomheden har specialiseret sig i transport af store emner - eksempelvis store stålringe, stålplader og betonelementer samt dele for vindmølleindustrien
  • Vognmand Viggo Jespersen kører over hele Europa med hovedvægt på de internationale transportruter gennem Tyskland, Benelux, Frankrig og Spanien Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.