Aftale om arbejdstid for S-tog er faldet på plads

Mandag 10. december 2018 kl: 11:31
Share  


Af: Redaktionen

DSB og Dansk Jernbaneforbund er blevet enige om indholdet af en lokalaftale om lokomotivførernes arbejdstid i S-tog. Lokalaftalen skal supplere Dansk Jernbaneforbunds overenskomst med Dansk Industri

Aftalen betyder, at lokomotivførernes nuværende ture i S-tog forlænges til 31. marts næste år, mens nye ture som følge af lokalaftalen indarbejdes fra 1. april. 


Formelt bliver aftalen underskrevet på et senere tidspunkt, når der opnås enighed om de øvrige lokalaftaler. Men enigheden om indholdet i aftalen er blevet ført til protokol.
 

- Forhandlingerne har været ført i en konstruktiv og god tone. Det et meget tilfredstillende, at vi i fælleskab har fået arbejdstiden for lokomotivførerne i S-tog på plads. Nu arbejder vi fokuseret videre i de fælles bestræbelser om at få de øvrige lokalaftaler, der skal supplere Jernbaneoverenskomsten på plads, siger Flemming Jensen, der er administrerende direktør i DSB.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.