Transportorganisation mister et medlem med pressebevågenhed

Torsdag 1. november 2018 kl: 19:41
Af: Jesper Christensen

Kurt Beier Transport A/S, der ind til i dag har været medlem af transportorganisationen ITD, har meldt sig ud på grund af den verserende sag om de forhold, transport-koncernens filippinske og srilankanske chauffører har levet under, når det har opholdt sig i Padborg$

ITD oplyser torsdag aften, at direktør Karsten Beier fra Kurt Beier Transport A/S har meddelt ITD, at virksomheden med øjeblikkelig virkning har meldt sig ud af transportorganisationen. 


ITD oplyser videre, at Karsten Beier begrunder beslutningen med “…hensyn til øvrige kollegaer i branchen, da han ikke ønsker, at den verserende pressebevågenhed skal ligge andre vognmænd til last eller skade branchens og organisationens omdømme.”

 
- Vi har i dag haft møde med Karsten Beier, hvor han har meddelt, at han per dags dato ønsker at ophøre medlemsskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, siger Gert Jakobsen, der er formand for ITD’s bestyrelse.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.