OPFORDRING FRA FYN:

Smil dig til varmen på årets sureste dag

Mandag 22. oktober 2018 kl: 19:43
Af: Redaktionen

Trafikselskabet FynBus har døbt mandag i uge 43 - den første arbejdsdag efter efterårsferien - årets sureste dag. Det har FynBus gjort for endnu engang at sætte fokus på, at det er vigtigt at smile til hinanden, når kunder og chauffører møder hinanden i bussen - præcis som selskabet gjorde tidligere i år med sin God Bustur-kampagne

Den første arbejdsdag efter efterårsferie - i år var det mandag 22. oktober. Mørke, kulde og regn er blevet et forudsigeligt indlæg i dagligdagen, så FynBus’ navn til dagen - årets sureste dag - må man også kunne tilslutte sig i andre dele af landet. Her er det måske endu mere surt, for Fynboerne har dog brunsvigerens dag at glæde sig over - og se frem til.


Der kan derfor være alle mulige gode grunde til at hænge med mulen sådan en dag.


Derfor sætter FynBus - netop på årets sureste dag - fokus på, hvor vigtigt det er at smile til hinanden, når kunder og chauffører møder hinanden i bussen. På årets sureste dag løb FynBus’ adfærdskampagne “10 bud om den gode bustur” nemlig endnu engang af stablen. En adfærdskampagne trafikselskabet tidligere har fortalt om.


FynBus’ kundeambassadører var til stede på Svendborg Busterminal, hvor de uddelte smiley-vingummier samt en flyer, der fortalte budskabet om de 10 bud om den gode bustur.


På årets sureste dag lancerede FynBus også sin første af tre kampagnefilm, der i busserne og på de sociale medier vil præsentere de fynske buskunder for udvalgte budskaber fra de “10 bud om den gode bustur”. De to sidste kampagnefilm bliver præsenteret på de samme kanaler over de næste to mandage.


  • Den første kampagnefilm sætter fokus på, at den gode bustur starter med et smil.
  • Den anden kampagnefilm handler om, at der skal være god ro og orden i bussen
  • Den tredje kampagnefilm fortæller budskabet om, at kunderne skal gøre plads til hinanden i bussen

De 10 bud om den gode bustur er skabt på baggrund af input fra buskunderne og chaufførerne, og blev første gang præsenteret for fynboerne 1. juni i år.


De 10 bud om den gode bustur samt de nye kampagnefilm kan opleves på fynbus.dk/godbustur - klik her:





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.