Whitepaper fra computerproducent peger på fremtidens udfordringer for post- og logistikvirksomheder

Tirsdag 16. oktober 2018 kl: 11:14
Af: Redaktionen

I et nyt whitepaper, som computerproducenten Panasonic og teknologivirksomheden Zetes har fået udarbedet, kan logistik- og postvirksomheder få overblik over de fremtidige vækstudfordringer, som en større mængde online-handel udløser - og hvordan man via teknologi kan sikre, at alle pakker kommer sikkert frem

Post- og logistikvirksomhedernes udfordringer kommer særligt fra den eksplosive vækst i mængden af privat handel på nettet: Online-salg over hele Europa forventes at stige med 14 procent hvert år og nå 450,2 milliarder euro i 2021, hvilket vil lægge et massivt pres på eksisterende logistik- og postvirksomheder.

 
Det betyder en større arbejdsstyrke, som i fremtiden skal arbejde med at fragte pakker og dermed også større krav til virksomhedernes teknologi. Teknologi som eksempelvis ineffektive stregkodeskannere kan resultere i arm- og ledsmerter og på sigt længere varig sygemelding.
 

Interesserede kan læse det omtalte whitepaper fra Panasonic her:







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.