Bornholmslinjen åbner for mere fragt på hurtigfærgen

Fredag 12. oktober 2018 kl: 12:36
Af: Redaktionen

Bornholmslinjen, der er Molslinjens navn på rederiets nye forbindelse fra og til Bornholm, har i sin første sejlende måned fragtet mere gods til Bornholm, end Rederiet Færgen gjorde i september sidste år

Bornholmslinjen åbner for mere fragt på hurtigfærgen
Bornholmslinjen oplyser, at fragterhvervet på Bornholm får flere muligheder for at få deres gods med til Bornholm på hurtigfærgen mellem Rønne og Ystad.


Ifølge en opgørelse af godsmængderne i den første måned efter, at Bornholmslinjen overtog besejlingen af ruterne fra og til Bornholm fra Rederiet Færgen, har den nye operatør transporteret næsten 12 procent flere løstrailere med rederiets nye færge »Hammershus« på Rønne-Køge end i samme periode året før. Samlet er antallet af løstrailere på begge ruter steget med fem procent.


- Vi er meget tilfredse med at kunne hæve godsmængden i vores allerførste måned på Bornholm. Det viser, at vores strategi med at indsætte en helt ny fragt- og passagerfærge har været rigtig, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Opgaven med at få fragt til og fra Bornholm er kompleks, og der er mange interesser indenfor gods. Fragterhvervet på Bornholm har blandt andet efterspurgt muligheder for i god tid at reservere gods med hurtigfærgen udover den sene fragtafgang.


Efter møde i Trafikkontaktrådet 13. september blev der åbnet for flere lastbiler på morgenafgangene til og fra Ystad.


På vej ind i lavsæsonen med mindre trafik kommer der yderligere muligheder for at booke lastbiler, busser, vogntog eller sættevogne op til tre måneder frem på afgange, hvor der forventes ledige pladser på hurtigfærgen mellem Rønne-Ystad.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.