Stena Line har øget kapaciteten over Kattegat

Torsdag 20. september 2018 kl: 09:34
Af: Redaktionen

Stena Line har øget kapaciteten over Kattegat
Stena Lines nye færge Stena Vinga er nu i drift på ruten Frederikshavn-Göteborg.

Stena Vinga, der tidligere hed Hammerodde, og som det svenske rederi købte af rederiet, Færgen, for et års tid siden, er nu i drift på ruten Frederikshavn-Göteborg. Færgen øger kapaciteten på ruten og er en del af Stena Lines vækststrategi

Stena Vinga har fået en make-over på Øresundsværftet i Landskrona, og sejler nu på ruten Frederikshavn-Göteborg i Stena Lines røde, hvide og blå farver. Stena Vinga er et led i Stena Lines vækststrategi for ruten Frederikshavn-Göteborg. Den nye færge erstatter fragtfærgen Stena Gothica, og tager nu både passagerer og fragtkunder. 
 

- Vi er meget glade for at have fået Stena Vinga med i flåden på ruten. Vi har nu en mere moderne færge med faciliteter, der er designet både til vores fragtkunder og passagerer. Med Stena Vinga øger vi vores kapacitet og tilbyder passagerne mere fleksibilitet i forhold til afgangstider, siger Tony Michaelsen, der er chef for Stena Lines ruter mellem Danmark og Sverige.


Passagererne kan se frem til at komme om bord til loungeområder med behagelige hvilestole, restaurant og en bordershop. Lastbilchauffører har adgang til Truckers Lounge med gode siddepladser, TV, bad og vaskemaskine.

 
Stena Line købte Stena Vinga fra rederiet Færgen for cirka et år siden. Dengang hed færgen Hammerodde, hvor der er et fyrtårn. Stena Line har videreført navnetraditionen og har opkaldt Stena Vinga efter et betydningsfyldt fyr i Göteborg.


- Fyret Vinga er et velkendt vartegn både for Göteborgs indbyggere og for de fartøjer, der anløber til byens havn. Fyret har historiske koblinger til Danmark, og navnet passer derfor godt til Stena Line og vores ruter, siger Tony Michaelsen.
 





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.