Ildsjæl fra Gentofte fik særlig pris

Torsdag 13. september 2018 kl: 12:04
Af: Redaktionen

På Trafiksikkerhedskonferencen 2018 onsdag i denne uge, hvor Arla Foods fik en pris for virksomhedens arbejde med at få de ansatte til at køre mere sikkert på vejene, blev der også uddelt en særlig pris, ”Årets Ildsjæl”, der hvert år gives til en ansat, der har gjort en særlig indsats for trafiksikkerheden. Prisen gik i år til servicechef Kim Foss fra firmaet Krüger Aquacare i Gentofte

Ildsjæl fra Gentofte fik særlig pris
 - Jeg er stolt af at modtage prisen og vil gerne udbrede mit motto om at, hvis du har muligheden for at gøre en forskel, så har du også pligten til det, siger Kim Foss.


Han får blandt andet prisen for sin vedholdende indsats med at sætte fokus på sin egen og kollegaernes kørsel i trafikken, så de ansatte er mere opmærksomme bag rattet. Det sker eksempelvis gennem kampagner og foredrag, og han også deler ud af sine erfaringer til andre virksomheder. Og netop medarbejdernes engagement i trafiksikkerhedsarbejdet er vigtigt, da det er dem, der kører på vejene og skal føre trafiksikkerhedspolitikkerne ud i livet.


Erfaringer fra både danske og udenlandske virksomheder viser, at når de ansatte kører mere sikkert, så fører det til en række positive forandringer. Foruden færre uheld og færre udgifter til reparation af skader, kan det også betyde færre sygedage og lavere forbrug af brændstof.


Om Sikker Trafik Erhverv:
Rådet for Sikker Trafik står bag Sikker Trafik Erhverv, der hjælper firmaer og kommuner med at få undersøgt de ansattes kørsel og sat ind på de områder, hvor der er udfordringer med for eksempel uopmærksomhed, for høj fart eller manglende selebrug.
Hvert år afholder Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension en trafiksikkerhedskonference, hvor der uddeles en pris til en virksomhed og en ansat, der har gjort en særlig indsats for trafiksikkerheden. Med i juryen sidder Dansk Industri og politiet.




Interesserede kan se mere her: 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.