1.413 virksomheder søgte om 19.931 taxi-tilladelser

Torsdag 13. september 2018 kl: 12:00
Af: Jesper Christensen

Færdselsstyrelsen modtog op til tredje lodtrækning om tilladelser efter den nye taxilov ansøgninger fra 1.413 virksomheder om i alt 19.931 tilladelser. Lodtrækningen om tilladelserne er gennemført, og vinderne af de 150 tilladelser er fundet. Der er også trukket 50 ansøgninger ud til ventelisten

Lodtrækningen foregik elektronisk ligesom de tidligere lodtrækninger og blev foretaget af en ekstern statsautoriseret revisor. 


Alle ansøgere vil modtage en mail i virksomhedens e-boks fra Færdselsstyrelsen om resultatet af deres ansøgning. 


Færdselsstyrelsen er begyndt at behandle de udtrukne ansøgninger og forventer, at ansøgningerne er færdigbehandlet inden for 8 uger. 


Ansøgningerne på ventelisten vil blive aktiveret, hvis:
  • en eller flere af de udtrukne ansøgninger bliver trukket tilbage
eller:
  • en eller flere af de udtrukne virksomheder ikke opfylder de krav, der er fastsat i taxilovgivningen. 

Den fjerde lodtrækning finder sted 30. november. Der kan ansøges om tilladelser i perioden 1. oktober - 12. november 2018.


Det har været et krav for at deltage i lodtrækningen, at ansøgeren dokumenterede at opfylde egenkapitalkravet til det ansøgte antal tilladelser. Dette krav vil også være gældende i fjerde lodtrækningsrunde. 


Et tjek af udtrækningslisten viser, at 29 af de udtrukne selskaber er iværksætterselskaber med samme ejer - Cabital Finans A/S, der har adresse hos TaxiNord i Virum og er ejet af Dantaxi 4x48 F.M.B.A. og Lars Christian Christiansen.


Interesserede kan se udtræknings- og venteliste efter tredje runde her:







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.