Lavprisflyselskab flyver passagertal til nye højder

Mandag 6. august 2018 kl: 08:56
Af: Redaktionen

Det norske flyselskab Nerwegian, der er Europas femte største lavprisflyselskab, satte med 3.796.283 rejsende ny passagerrekord i juli. Det var 437.718 flere end i juli sidste år og svarer til en fremgang på 13 procent

Det er samtidig det højeste antal passagerer, som Norwegian har haft i en enkelt måned. Selskabet peger også på, at beelægningsgraden var på 93 procent.


- Vi er glade for, at stadig flere passagerer i Europa, USA, Mellemøsten, Sydamerika og Asien vælger Norwegian, når de skal ud at rejse. Det er også positivt, at vi, selv med en stor kapacitetsvækst, fylder flyene godt op i hele rutenetværket. Kapacitetsvæksten er fortsat høj, men i tråd med strategien er den nu i færd med at aftage noget i sammenligning med tidligere måneder. Efter en lang periode med stærk vækst vil vi fremover kunne høste af det, vi har sået, hvilket vil komme kunder, ansatte og aktionærer til gode, siger koncernchef Bjørn Kjos.


Norwegian gennemførte 99,2 procent af de planlagte flyvninger i juli. Punktligheden var på 67,9 procent og blev kraftigt påvirket af omfattende flyvelederstrejker i Europa.


Norwegian blev i juli kåret til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for fjerde år i træk og til Europas bedste lavprisselskab sjette år i træk af det anerkendte SkyTrax.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.