MAN TRUCK & BUS OM AVEDØRE-ANLÆG:

Det er en vigtig strategisk base

Tirsdag 15. maj 2018 kl: 14:09
Af: Redaktionen

Lastbilforhandleren HE Jørgensen har solgt sit nyerhvervede Nyscan-anlæg på Avedøre Holme ved København til MAN Truck & Bus, som betegner overtagelsen og det kommende MAN-anlæg som en vigtig strategisk base for salget af lastbiler og varebiler - og servicering af busser, da der i området ligger flere store busoperatører, som kører med MAN- og Neoplan-busser og som med fordel vil kunne få serviceret vognparken i det nye MAN anlæg

MAN ser også placeringen, som et vigtigt strategisk brohoved, i dækningen af salget af MAN-lastbiler og varebiler i Storkøbenhavn. Derfor vil man ansætte nye lastbil- og varebilssælgere, som skal have base i det nye anlæg på Avedøre Holme. På varebilssiden ser MAN især frem til at indtage de nye faciliteter så tæt på Storkøbenhavn.


- Siden efteråret 2017, har MAN også solgt varebiler. Vores undersøgelser viser at efterspørgslen efter et dedikeret, professionelt og ikke mindst kundeorienteret B-2-B værksted er stor i København. Med et værksted, der har fokus på varebiler og med placering på Avedøre Holme, kan vi bedre nå kunderne i København, på Amager og i omegnskommunerne, siger MAN’s varebilschef Nicolai sperling.


Hurtig overtagelse og start 1. juni
Med handlen imellem HE Jørgensen og MAN Truck & Bus er der aftalt en hurtig overtagelse til 1. juni. Det betyder, at der er stor travlhed med at få alle systemer og arbejdsrutiner kørt i stilling. Som udgangspunkt overtager MAN alt det personale, som ønsker at følge med over. På sigt skal værkstedet på Avedøre Holme have en kapacitet, som er væsentligt større end den nuværende bemanding tillader. MAN er derfor gået i gang med at lede efter kvalificerede medarbejdere, som kan supplere de medarbejdere, som man overtager fra Nyscan.


Fakta om det nye MAN-anlæg på Avedøre Holme:
  • Samlet anlæg: 22.500 kvadratmeter
  • Bygninger, inkl. Værksted, reservedelslager og kontorer: 2.500 kvadratmeter
  • Antal værkstedsbaner: 12
  • Vaskeanlæg




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.