Norsk flyselskab fordobler afgange til Bangkok fra København

Onsdag 2. maj 2018 kl: 12:47
Af: Redaktionen

Lavprisflyselskabet Norwegian fordobler antallet af ugentlige afgange fra København til Bangkok i sit program for vinteren 2018-2019 i forhold til sidste år. Det betyder fire ugentlige direkte flyvninger til den thailandske hovedstad i vinterhalvåret. Samtidig øges antallet af afgange fra de øvrige skandinaviske hovedstæder

- Vi oplever god efterspørgsel på vores direkte ruter fra Skandinavien og København til Bangkok. Nu sætter vi yderligere gas på for at imødekomme den store efterspørgsel, og jeg er glad for, at vi kan tilbyde vores rejsende endnu bedre forbindelser til Thailand i det kommende vinterprogram, siger Thomas Ramdahl, der er kommerciel direktør i Norwegian.


Samtidig øger Norwegian rutetilbuddet til Bangkok fra de øvrige skandinaviske hovedstæder i vinterhalvåret. Fra tre til fem ugentlige afgange fra Oslo, fra fire til fem ugentlige afgange fra Stockholm. Med de fire ugentlige afgange fra København, kan Norwegian dermed tilbyde 14 ugentlige afgange fra Skandinavien.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.