Mindre flyselskab øger kapaciteten mellem Aarhus og Göteborg

Mandag 19. marts 2018 kl: 12:55
Af: Redaktionen

Flyselskabet Sun-Air øger kapacitet og komfort på erhvervsruten mellem Aarhus og Göteborg, når selskabet fra 9. april indsætter et nyt og større fly på ruten. Samtidig bliver der skåret 10 minutter af den samlede rejsetid


Det nye fly  på ruten er et jet-fly med plads til 32 passagerer. Dermed øges kapaciteten med 68 procent fra de nuværende 19 passagerer. Skiftet til jetfly betyder også, at den samlede rejsetid på ruten mellem Aarhus og Göteborg falder fra 45 til 35 minutter. 


Kommerciel direktør i Sun-Air, Kristian Tvergaard, fortæller, at flyselskabet har valgt helt at udfase fly af typen turboprop og erstatte dem med jetfly. Det skal ensarte flyselskabets udbud og højne oplevelsen generelt. Ydermere er ændringen en reaktion på en række forespørgsler fra erhvervskunder om flere flysæder på ruten mellem Aarhus og Göteborg.  

 
- Der har været et behov for mere kapacitet på ruten, og derfor er vi meget glade for at kunne give vores erhvervskunder en markant opgradering af ruten. Det både øger kapaciteten, skaber større komfort og nedbringer rejsetiden på ruten. Samtidig opgraderer vi også loungen i Aarhus Airport, så den samlede oplevelse bliver hævet og overliggeren sat højt, siger Kristian Tvergaard.


- Vi glæder os meget over SUN-AIRs opgradering af ruten, idet den i høj grad støtter op om vores vision om at skabe bedre forbindelser til og fra Østjylland – ikke kun for østjyderne, men også for de mange turister og erhvervskunder, der i stigende grad får øjnene op for Aarhus, siger Peter Høgsberg, der er administrerende direktør for Aarhus Airport.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.