Kødet kører dagligt i kølede kølekassevogne fra Iveco

Torsdag 15. februar 2018 kl: 11:35
Af: Redaktionen

JN Meat i Slagelse har taget otte nye Iveco Daily-kassevogne opbygget som kølebiler i brug. Med de otte kølebiler, der er leveret af Iveco i Slagelse, kan JN Meat sikre kølekæden frem til kunderne

Kødet kører dagligt i kølede kølekassevogne fra Iveco
De nye kølebiler, der har automatgear og et kølerum på 12 kubikmeter, skal skal bruges til at levere kød direkte til hoteller, restauranter og caféer, supermarkeder, slagtere og industrien.


Alle bilerne er af modellen 35c18 med elbetjente sidespejle med varme og leveret med vinterdæk til årstiden. De er blandt andet udstyret med motor- og kabinevarmer, klimaanlæg, DAB-radio, cruise control og komfortdisplay med serviceinfo.


JN Meat er en moderne produktionsvirksomhed med tilhørende opskæring og modning af kalve- og oksekød samt pølsemagerisektion. Virksomheden producerer eksempelvis hamburgerryg, spegepølser, alle former for røgede, marinerede specialiteter i svine-, okse-, lammekød og fjerkræ.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.