TESTKØRSEL:

Busturen fra Tinglev var nærmest svævende

Torsdag 8. februar 2018 kl: 10:41
Af: Redaktionen

MAN’s regionschef på det vestlige busområde, Henrik N. Knudsen inviterede indenfor i MAN Lions Coach, der havde kørt 3.328 kilometer. Han havde været på Als for at vise lækkerierne frem for en lokal busvognmand, så vi havde aftalt at mødes på stationen i Tinglev. Dermed blev omvejen på vej tilbage til MAN Truck & Bus i Aarhus kun en halv snes kilometer - og vi kunne bruge rejsetiden på at arbejde i det ofte benyttede rullende kontor i toget fra Aarhus til Tinglev

TESTKØRSEL:: Busturen fra Tinglev var nærmest svævende
Det hele var timet og tilrettelagt, så Henrik N. Knudsen klokken 14 kunne åbne døren og byde velkommen i den 13 meter lange Lion’s Coach med 420 veltrimmede MAN-heste, en 12 trins AS-Tronic gearkasse fra ZF med automatiseret gearskift og et drivline optimeret til økonomisk og komfortabel kørsel med blandt andet EfficentCruise-systemet fra MAN, der søger for at tilpasse gear og motoromdrejninger ud fra den ønskede hastighed i forhold til, om det går op eller ned bakke. Systemerne er også kendt hos andre - hos søstrene Scania hedder der eksempelvis Active Prediction.


Hele testen kan læses i Magasinet Bus 1 - 2018, som kan hentes som pdf her:

Eller læses i en bladreudgave her nedenfor.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.