Stjålne sprintere var klar til salg

Tirsdag 23. januar 2018 kl: 14:44
Af: Jesper Christensen

Konsulent Morten Troelsen fra Rehabiler i Vejle håber, at nogen har set de to nye og uindregistrerede Mercedes Sprintere, der i weekenden blev stjålet fra virksomhedens adresse på Flegmade i Veje. Bilerne var klar til salg og opbygget som minibusser med lift bagerst

Morten Troelsen siger til transportnyhederne.dk/Magasinet Bus, at tyveriet først registreret tirsdag morgen, da han kom til Vejle igen efter at have været væk både fredag og mandag.


Ingen hos Rehabiler i Vejle spekulerede over, at bilerne var væk, før han kom til Vejle. Derfor har tyvene haft god tid til at komme væk med bilerne. 


Morten Troelsen siger videre, at Rehabiler i en weekend for to måneder siden fik stjålet en lignende Mercedes Sprinter 316 fra afdelingen i Odense. Denne Sprinter stod også klar til salg.


Hvis nogen har set en eller begge biler et sted de seneste dage, kan man kontakte Morten Troelsen på telefon 5143 8978 eller Kim Søndergaard på telefon 4016 0701. 


Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvor man skal oplyse, at det drejer sig om et tyveri af to minibusser i Vejle og bede om at blive stillet videre til få fat i Sydøstjyllands Politi.


Ifølge Morten Troelsen har politiet registreret, at der er en øget interesse fra kriminelle elementer for minibusser, og her kan det måske være lettere at komme af sted med at stjæle og komme af med en Mercedes Sprinter end minibusser fra andre mærker.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.