Lufthavnen i Aalborg får flere afgange til Spanien

Onsdag 10. januar 2018 kl: 21:14
Af: Redaktionen

Det norske lavprisflyselskab, Norwegian, øger antallet af afgange på to af flyselskabet sommerruter til og fra Aalborg. Fra 25. marts kommer der ekstra afgange til Malaga og Palma fra Aalborg Lufthavn

Fra Aalborg til Malaga øges antallet af afgange fra tre ugentlige til fem ugentlige afgange. Dermed flyver Norwegian fra Aalborg til Malaga fem gange om ugen i hele sommerhalvåret, der i år går fra fra 25. marts til 27. oktober.


Norwegian udvider også antallet af afgange fra Aalborg Lufthavn til Palma på den spanske ø Mallorca. Antallet af afgange øges til to gange om ugen i månederne april, maj og oktober, hvor Norwegian før kun havde en enkelt ugentlig afgang. Dermed har Norwegian også to ugentlige afgange til Palma fra Aalborg i hele sommerhalvåret 2018.


Norwegian flyver til Palma på tirsdage og fredage, mens fly til Malaga går mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.